tisdag 13 januari 2009

Ny tavla

Nu har vi (dvs Mannen) satt upp vår nya tavla som han fick av mig i julklapp. Den passar jättebra ovanför vår mörkröda soffa. Tyget köpte jag på syfestivalen i höstas för att jag kände att det skulle passa Mannen så bra. Tanken var då att tavlan skulle sitta i arbetsrummet, men den visade sig passa så bra till soffan så där fick den bli.

Det var kul och enkelt att göra tavla så här. Jag sågade till en tunn playwood-skiva och klädde den med skyddsplasten från den nya tv:n. Återanvändning! Det extra lagret var för att inte kanterna skulle bli så skarpa och nöta sönder tyget. Sedan häftade jag dit tyget och satte dit ett snöre att hänga upp tavlan med. När vi tröttnar på det här motivet så är det bara att köpa en ny bit tyg och sätta dit.

Andra bloggar om: ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken bra idé! Att jag inte tänkt på det själv...jag såg ett så fint tyg i somras som jag så gärna ville köpa, men jag visste inte vad jag skulle göra av det så det blev inget köp. En tavla...måste komma ihåg det om jag ser nåt annat läckert tyg.

Cicki sa...

Vilken himla fin tavla du gjort. Toppensnygg.

Camilla sa...

Tack Cicki! Det största jobbet gjorde ju tygdesignern som fixade ett snyggt tyg. Då är det ju dummt att inte använda det :-)