tisdag 13 januari 2009

Blä och hurra för tekniken

Fy för teknikprylar som inte fungerar. Just nu krånglar vår inspelningsbara digitalbox. Den vill inte hitta några signaler. Antar att det lutar mot att köpa en ny vilken dag som helst.

Det har ju varit så suveränt att lätt kunna spela in eller pausa program. Just idag vill jag se andra delen av Jonas Gardells tv-serie De halvt dolda. Problemet är att reprisen börjar 00.30 och slutar alltså inte förrän 01.30. Så dags borde jag ha sovit i flera timmar redan. Med den trasiga boxen går det inte heller att spela in programmet. Suck!

Men då finns ju det fantastiska internetet, där allt finns. Jag har bara inte riktigt lärt mig det än. I eftermiddags kom jag på att programmet nog kunde hittas på SVT:s sida. Mycket riktigt där gick det hur bra som helst att titta på programmet, på precis den tidpunkten som passade mig. Suveränt!

Dessutom kan jag rekomendera tv-serien. Efter första avsnittet tyckte jag att det var ganska konstigt. Nu efter andra avsnittet tycker jag att det är riktigt bra. Det speglar flera helt olika människoöden. Hur olika livet kan bli beroende på i vilken miljö man hamnar och vad man råkar ut för. Titta på den du också.

Andra bloggar om: , , , ,

1 kommentar:

Cicki sa...

Jag har sett bägge avsnitten och tycker det är en kanonbra serie. Jag blir bara så arg på den där karln med glasögonen, den familjen som är från 60-talet. Gud så illa han behandlar sin fru. Och den där kristna gubben. Snacka om att man blir engagerad.