onsdag 23 juli 2008

Mer knappar

Jag skrev ju om knappar för ett tag sedan. Nu har jag hittat ytterligare ett användningsområde. Man kan göra blommor av dom för att dekorera väskor eller kläder med. Visst är dom fina? Här kan du se hur man gör.


Om du inte har tillräckligt med knappar så har jag hittat den perfekta affären, Exclusive Buttons. Tyvärr ligger den på andra sidan Atlanten.Den drivs av en äldre dam som haft butiken i decenier. Flertalet av knapparna är sedan 60-talet och en del troligen ännu äldre. Knappar från golv till tak. Jag känner inget behov av knappar men ett besök i affären vore mysigt. Det måste finnas underbara knappar där. Det räcker med att titta på mammas (i sammanhanget) lilla knappsamling. Alla knappar är inte runda med två eller fyra hål. Jag måste nog fota knappar någon dag så att jag kan visa.

Andra bloggar om:


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ÄLSKAR knappar! Men så har jag ju varit uppvuxen med en mamma som är just synintresserad :-) och hon har faktiskt ärvt knappar av min mormor. Och knappblommor ska jag prova. Själv har jag dock ännu inte ärvt några än... kanske kommer?

Camilla sa...

Kul att det är fler som fått knappintresset med modersmjölken. Lycka till med knappblommorna!