torsdag 24 maj 2012

Toppendag

Vilken dag jag har haft idag! Det är inte bara det att vädret varit toppen. Dagen har också kantats av det ena positiva efter det andra.

Jag har länge dragits med en mindre åkomma som det inte blivit av att kontakta någon läkare om. I morse bestämde jag mig för att nu får det vara nog. På förmiddagens telefontid ringde jag för att boka tid. Det var ju absolut ingen brådska, men ändå skönt att få en tid så snart som möjligt. Jag fick en återbudstid redan idag klockan 13.30 hos en läkare 10 minuters cykelväg från jobbet. Tyvärr insåg jag att jag skulle missa mötet på jobbet klockan 14, trodde jag ja!

Klockan 14 var jag tillbaka på jobbet och då hade jag hunnit med apoteket också. Vilken sjukvård vi har! Kände mig så nöjd och glad. Nu hoppas jag att medicinen hjälper bra också.

Förutom att jag hade en bra och effektiv jobbdag så hade jag också ett bra samtal med chefen om hur företaget utformar sina platsannonser. Jag har ju färsk erfarenhet av att läsa dom, utan att kunna företagets terminologi. Det är inte lätt att skriva en platsannons för att attrahera rätt folk.

Efter jobbet så fikade jag ihop med en före detta kollega. Mycket trevligt och mysigt att sitta ute på stan och fika. Där fyllde jag på med ytterligare positiv energi.
Sedan vidare till ett bra planeringsmöte för kommande scoutläger och en del annat scoutplock.

När jag väl kom hem nöjd och belåten så fick jag veta att ytterligare en uppsagd före detta kollega fått jobb. Nu har alla vi 12 uppsagda fått jobb. Kan det bli bättre avslutning på dagen? Jag ler med hela kroppen!!

1 kommentar: