onsdag 23 maj 2012

Sommar?

Idag är det riktig sommarvärme. Det svåra är att veta vad jag ska ha på mig för kläder (svårare än vanligt alltså) för det är bra luftkonditionering inne på jobbet. På jobbet sitter jag nästan och fryser, sedan när jag cyklar hem är det så varmt ute. Just idag hade jag mörka jeans på mig. Det kändes bra hela dagen på jobbet, men det var otroligt hett när jag skulle cykla hem.

Annars har jag njutit av värmen och sommarkänslan. Efter jobbet mötte jag Martin på stan. Vi köpte glass och satt på torget och njöt. Sedan uträttade vi de ärenden som skulle uträttas också.

När jag kom hem låg Cissi och solade på gräset. Lite förvånande för hon brukar inte tycka om värmen, men vad gör man inte för att bli snygg i sin vita avslutningsklänning. Det såg så somrigt och mysigt ut på gräset så jag satte mig ute och skalade potatis. Det är verkligen sommar för mig att sitta ute med en balja vatten och skala potatis. Det är sånt där som hör ihop med sommarstugor, men varför inte njuta av den känslan även hemma?

1 kommentar:

Trillingnöten sa...

Åh vad härligt! Jag har samma problem med kläder, speciellt för dottern. Vi åker så pass tidigt hemifrån att det är ganska kyligt och sen KAN det ju bli varmare under dagen, men det kan också bli kallare..man vet liksom aldrig!