onsdag 27 juli 2011

Barnledig

Igår skickade vi iväg två barn till världsscoutlägret i Skåne. Det blev en lång resa för dom eftersom tåget var tre timmar försenat från Linköping och fyra timmar när de var framme. De kom i alla fall fram och får nog 12 roliga dagar.

Samtidigt satte vi Martin på bussen till mormor och morfar. Det var första gången som han åkte buss själv. Vi hjälpte honom på här och mormor och morfar mötte upp när han kom fram så det gick bra.

Just nu är vi alltså barnlediga. Den tiden utnyttjar vi till att jobba några dagar. Det är naturligtvis skönt att vara ledig, men det blir ändå rätt mycket ledig tid på kvällen när vi inte behöver anpassa oss efter barnen. Vi förberedde igår och åkte idag iväg till Finspång direkt efter jobbet. Inget semesterparadis precis, men det var kul att se Finspång för jag har knappt varit där trots att det inte ligger så långt bort. I och omkring Finspång hittade vi 19 geocacher. En ganska bra utdelning för att bara vara en kväll.

Två dagar kvar att jobba innan det är några dagars semester igen.

3 kommentarer:

Cicki sa...

Aha, BF. Det är inte dumt. Nu börjar era barn bli så stora att det kanske kan bli då och då.

Camilla sa...

Ja det stämmer att vi inte är så bundna av dom längre, men det är ändå en viss skillnad när de inte är hemma alls.
Jag inser också att jag kommer att sakna dom den dagen de flyger ur boet för gott. Jag skulle inte uppskatta BF om det inte var barnfyllt de andra dagarna.

Trillingnöten sa...

Vad kul både för er och barnen :) Det kan vara skönt att jobba också ibland, faktiskt!