torsdag 24 november 2011

En egologisk dag

Idag har jag haft en egologisk dag. Det vill säga att jag har gjort en massa saker för att må bra själv. Jag bestämde mig för att idag ska jag inte ägna någon tid åt jobbsökandet och jag hade inget annat inbokat heller. Även som jobbsökande måste man väl få ta en paus.

Efter frukost började jag med att gå och lägga mig och sova en timme till. Inte dumt! Sedan var jag lite seg ett tag innan jag kom igång med lite städning. Jag dammsög och skurade golv. Det kan faktiskt vara helt ok om man har musik på hög volym samtidigt. Jag blev ordentligt uppvärmd av städningen så efter en lättare lunch gav jag mig iväg på en löprunda.

Tänk att få springa i ljuset, i tio graders värme i slutet på november. Helt otroligt! Det är lyxigt att verkligen kunna utnyttja ljuset dessa korta dagar. Rundan jag sprang blev en händelserik runda. Det passerade flera tåg bara några meter ifrån mig. Stridsflygplan gick in för landning precis över huvudet på mig. Jag sprang under och utmed (inte på) motortrafikleden. Detta kan låta hur jobbigt som helst, men det fanns också långa bitar av lugn. På vägen passade jag på att logga en geocache och springa genom ett naturreservat. I naturreservatet får man zick-zacka mellan nedfallna träd och balansera på spångar hala som såpa. Kul med omväxling.

Eftermiddagen och kvällen gick åt till att handla mat, laga mat och en massa scoutadministrerande. Nu ska jag sova för i morgon är det dags att ta nya tag med jobbsökandet.

2 kommentarer:

Cicki sa...

Det låter som du haft en superhärlig dag. Det kanske behövdes efter allt pralintillverkning....:-)

Camilla sa...

Ja, jag behövde avkoppling och motion. Nu är det ny dag och nya tag.