söndag 20 november 2011

Baksmälla utan fest

Ordentlig huvudvärk hela förmiddagen. Värktabletten hjälpte bara till hälften. Att komma ut lite hjälpte inte mycket. Lunchen gjorde mig ännu segare.

Efter lunchen gick jag och lade mig en stund. Ställde in klockan på 30 minuter och lade huvudet på kudden. Något måste ha gått fel för det dröjde max fem minuter innan klockan pep. Hur gick det till? Efter ytterligare en stunds vila kände jag mig aningen bättre.

Att springa eller inte springa var då den stora frågan. Det blev en lugn joggingrunda. Just idag var det rätt val för nu mår jag bättre. Här är det nog dags att påpeka att detta inte handlar om någon baksmälla. Jag drack inte en droppe alkohol igår och var inte på fest. Jag fick alltså inte det roliga utan bara det jobbiga efteråt. Orättvist!

Nu när det redan är mörkt ute igen känner jag mig ok och kan ta tag i dagen. Dags att planera för kvällens ledarmöten (ja, två stycken efter varandra) på scouterna och att planera morgondagens utflykt till Ullared.

1 kommentar:

Trillingnöten sa...

Huvudvärk är jobbigt. Det påverkar verkligen allt. Jag får så i perioder. Kan ha värk ett par dagar och sen går det nån månad eller två och så blir det så igen...