måndag 17 januari 2011

Träning

Känner mig nöjd med senaste dagarnas träning. Under den fina vintern har jag mest åkt skidor. Jag måste ju passa på när det går.

I helgen blev det ju mildväder så nu går det inte att åka. I går fick det bli en löprunda. Mannen använde sina dubbar så jag och Henrik sprang utan. Det var onödigt halt, men gick ändå skapligt. Jag tog det lugnt, men kände ändå av träningsverk i låren idag. Det beror säkert på att man inte lyfter benen när man åker skidor. Det blir helt andra muskler som får jobba.

Idag var jag på lunchgympa. Det var ett pass med intensivgympa. Jättekul! Dessutom var det kul att vi var så många kollegor där. Då blir det ju en massa gemenskap i omklädningsrummet och vid lunchen efteråt. Trevligt! Jag hade inga problem att hänga med på gympan konditionsmässigt, men jag kände att det saknades muskler lite här och där. Får väl ser var träningsverken kommer i morgon.

Nu har jag satt upp vårens mål också. Det är att springa 1 mil på blodomloppet i slutet på maj och att gå ner 3 kg. Just nu känns det som två nåbara mål.

2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Lunchgympa skulle jag gärna göra! Perfekt! Har funderat på det, men vet inte hur jag ska lägga upp det. Finns inga pass i närheten, men vi har ju en gympasal i skolan...ska fundera på det lite mer!

Anonym sa...

Jag nappade på dessa frågor så, nu har även jag besvarat dem.