söndag 23 augusti 2015

Sensommar

Vilken fantastisk sensommar vi har. Synd att man behöver jobba också. Ändå har jag verkligen försökt att utnyttja vädret med att äta lunch ute, afterwork på en uteservering och en del utflykter både på kvällarna och helgen.
Nästan varje dag har jag suttit en stund på altanen, i solen eller senare på kvällen. Ofta har det varit med en bok, en stickning eller med den lånade bandvävstolen. Smidigt att kunna bära runt på vävstolen. Nu har jag just vävt ner det första bandet (som inte var så långt) och fått hjälp med att sätta upp nästa. Kul komplement till stickningen.

Idag satt jag på altanen och skrapade potatis. Det tycker jag är ett bra sätt att få sommarstugekänsla hemma i stan. Just nu sitter jag på altanen och bloggar. Tack wifi och laptop!

1 kommentar:

Cicki sa...

Jag satt ute och sprättade tyger idag. Det var verkligen skönt. Det gäller att ta vara på dagarna som är kvar av sommaren. Eller så blir det som hösten -76. Sonen hade fötts i maj och väninnan och jag var ute med våra barnvagnar varje dag. Jag minns att vi gick i tshirt in i oktober för att det var så skönt på dagarna :-)