lördag 1 november 2014

En lördag i Hässleholm

Jag skriver ju en del om våra utflykter och resor och allt låter ju så bra, men det blir inte alltid lika bra. Idag tillbringar vi dagen i Hässleholm. Vi kom hit i går kväll. Idag är det jättestort event med många hundra geocachare som ska ut och leta cacher i mörkret i kväll. Under dagen är det lite föreläsningar och annat som Mannen deltar i.

Innan tänkte jag att det blir säkert bra med en dag i Hässleholm för Martin och mig. I kväll ska vi vara med och leta cacher i mörkret, men under dagen skulle vi hitta på annat. Det var inte så lätt som jag trodde! Jag har nog aldrig sett någon ort med en hemsida med så lite förslag på aktiviteter. Dessutom är det ju höstlov så jag trodde det skulle finnas lite extra. Jag har kollat in simhallarna i trakten och de är alla stängda på lördagar. Hallå, när tror ni att folk är lediga och har tid att gå och bada?

Det blev en liten sväng på stan, en stad med mycket litet centrum. Jag har till och med sett en lördagsstängd affär! I morse bokade jag en tid för att spela bowling efter lunch. Vi var i bowlinghallen lite väl tidigt, men gick ändå in. Då har de tävling och tävlingen är försenad så vi kan i så fall få spela 45 minuter senare än vi bokat. Så länge hade vi ingen lust att vänta så vi skippade bowlingen. Det slutade med att vi gick tillbaka till hotellrummet och spelade ett kortspel vi hade med. Nu surfar vi en stund innan det är dags att bege sig till cacheeventet. Hoppas att kvällen blir mer lyckad!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu förstår jag varför vår GPS över huvud taget inte hittade Hässleholm i somras! /GP

Trillingnöten sa...

SAAA svart att gora sant dar i morkret! Jisses! Modigt! ps. Du har en award att hamta hos mig!