söndag 16 november 2014

Kläder

Garderoben är full med kläder men jag har inget att ha på mig. Känns det igen?

För några veckor sedan tog jag tag i garderoben och provade igenom och rensade undan en del som ändå inte kommer användas. Kvar blev några favoritplagg som inte satt bra av olika orsaker, men som jag ändå inte kan slänga iväg hur som helst. Två av dem har jag dessutom sytt själv. Största orsaken till att de inte användes är nog att modet har ändrats från pösiga kläder till mer tighta kläder. Mina gamla kläder såg för stora ut.

Som tur är så har jag en sykunnig mamma. Jag provade och visade henne kläderna och hon trodde också att det skulle kunna bli bra efter några små justeringar. Enkla justeringar som jag hade kunnat göra själv, men mamma tog med kläderna hem och fixade. Det går fortare så...

Det blev bra och nu har jag använt två av de tre justerade tröjorna. Kul med "nya" kläder! Idag tog jag tar i ytterligare en tröja och lade upp ärmarna. Den blev mycket bättre efter justeringen så då blev det en fjärde "ny" tröja. Nöjd och glad!

1 kommentar:

Anna sa...

Känner igen det, fullt med kläder men inget att ta på sig. Jag brukar också skicka med mamma sånt som behöver sys, jag kan sy har tom jobbat som sömmerska men som du skriver det går fortare när mamma gör det :)