fredag 18 juli 2014

Hamburg

Nu är planen fastslagen för ytterligare några dagar framåt. Det blir inte Holland. Det får räcka med Danmark och Tyskland. Efter att ha åkt runt bland de små byarna i Danmark så valde vi nu storstan för några dagar. Det blir några dagar i storstaden Hamburg.

Än så länge känns det som ett bra val. Vi bokade hotell i går kväll via nätet och hittade ett som ligger mycket centralt, inte dyrt och verkar fräscht och bra. Dessutom granne med ett parkeringshus med humana priser.
I presentationen av rummet stod det att vi har dusch på rummet och toalett i korridoren. Duschen är verkligen i rummet, mitt i rummet. Som tur är så är inte toaletten i korridoren, mitt i korridoren, utan i ett separat rum. 

Än så länge har vi hunnit med en promenad genom det som kallas gamla delen av Hamburg och tittat på en del gamla hus och känt av atmosfären. Vi letade också upp ett ställe att äta på. Som vanligt tar det ett tag att enas om ett lagom dyrt, mysigt ställe där alla godkänner maten. Nu blev det till slut en italiensk restaurang på kajkanten. Mysigt att sitta ute och SÅÅÅ god pasta. Jag åt en vegetarisk lasange och jag tror att det är den godaste pastarätten jag någonsin ätit. De andra var också mycket nöjda med sina pastarätter. 

1 kommentar:

Trillingnöten sa...

Hahahaha! MITT i rummet var det ja! Vilken TUR att det inte blev toa MITT I korridoren :)