söndag 22 juni 2014

Röjning och städning

Efter att ha firat midsommar med promenad utmed Vättern, matjesill, jordgubbstårta, sovit över och paddlat kajak så var det idag dags för en dag hemma. Dags att ta tag i en masta måsten här hemma. Konstigt att inte "någon annan" kan fixa allt det där tråkiga medan vi gör roliga saker.

Idag har vi i alla fall fått en massa nyttiga saker gjorda. Vi har tvättat en massa lakan och sängöverdrag. Dammsugaren har motionerats både här och där. Det blev dammat på ställen som inte blivit det på länge. Jag menar, hur ofta dammar du i tvättstugan? Barnen har städat och städat i sina rum. Strykjärnet fick också lite motion. En låda med saker från köksrenoveringen togs omhand. Några saker skulle faktiskt till köket, medan annat skulle till tvättstugan och ytterligare annat skulle till soptunnan. Dessutom åkte vi till ett par affärer för att uträtta några ärenden. I mataffären blev fyra kassar tomburkar och tomflaskor pantade.
Utöver detta blev det en joggingtur, lite nybakade frallor och en del annat.

Det finns mer att ta av så det är bara att fortsätta en annan dag, men just nu känner jag mig väldigt nöjd med dagens insats.

1 kommentar:

Maud/En bok om dagen sa...

Dammat i tvättstugan? Häromdagen! Och innan det, menar du..? Nä. Det ska vi inte fördjupa oss i! :-)