tisdag 24 juni 2014

Bra jobbdag

Idag känner jag mig mycket nöjd med dagen.

I slutet på förra veckan fick jag nog på jobbet. Nog på att vi aldrig fick till de beslut som vi behövde. Nog av att vara klämd mellan olika beslutares åsikter. Den ena säger "gå år vänster" och den andra säger "gå åt höger". Jag skrev ihop en lista på fem punkter som vi behövde beslut på. Jag beskrev läget och motiverade varför vi behöver ett beslut NU. Sedan skickade jag kallelse till de tre beslutsfattarna som vi klämts mellan.
Idag hade jag mötet med de tre personerna och ytterligare en kollega från mitt team. Det blev ett riktigt bra möte och efter drygt en timme hade jag fått mina fem beslut och vet nu hur vi ska gå vidare. Jag har dessutom lite bakgrund och information kring besluten som förhoppningsvis gör att jag kan motivera besluten när någon ifrågasätter. Det känns jättebra! Jag avslutade med att sammanställa besluten och maila ut till resten av teamet, så i morgon kan vi sätta fart i rätt riktning. En riktigt lyckad jobbdag, om jag får säga det själv och det får jag ju här i alla fall.

Väl hemma så kan jag konstatera att här har det också jobbats idag. Snickaren har påbörjat altanen så till helgen borde vi ha ett altangolv i trä. Det är mycket trevligare än grus och sand. Plattläggarna jobbar på och nu ser det nästan färdigt ut. Jag vet att det är en del fippel kvar som tar lite tid, men det är ändå härligt att se framstegen. Det blir inga bilder idag, men det kommer en annan dag.

1 kommentar:

Cicki sa...

Bra jobbat....:-)