tisdag 6 maj 2014

Geocachingträff vid Rök

Så här några dagar efteråt så tänkte jag visa en del bilder från lördagens utflykt med en massa geocaching. Det ar en träff för geocachare ordnad av cacharna Smokestoners vid Rökstenen för femte året. Trevliga event där man både får möjlighet att umgås och möjlighet att hitta en del nya cacher.

Vi valde att gå runt en liten sjö där arrangörerna lagt ut 17 nya geocacher. Vid en av cacherna låg denna båten, men vi valde ändå att fortsätta på land. Båten verkade inte helt pålitlig.
Det var roligt att vi lyckades få med Martin ut också. Det gick eftersom kompisen (och hans föräldrar) också var med.
Fin natur runt den lilla skogssjön.

På väg tillbaka till samlingsplatsen stannade vi till vid en lite besvärligare cache. Med bra samarbete kunde vi få fram burken och logga. Cacher kan ligga på alla möjliga ställen. Under dagen fick vi klättra upp i flera träd, både ekar och granar och säkert någon mer sort.
Efter återsamlingen följde Martin med kompisen hem och jag och Mannen fortsatte cacheletandet med en grupp andra. Här krävdes det både att ballansera på tuvorna och att sträcka på sig så att cachen kunde nås. Tur att man är många som kan hjälpas åt ibland.


Inga kommentarer: