fredag 30 december 2011

Space invaders

Cissi bor numera i vår källare som har tydliga minnen från 70-talet. Källaren går i färgerna brunt, orange och grönt. Jag tror att hon både gillar och ogillar färgerna. De orange väggarna i tvättstugan har sin charm. Dörrarna i källaren är mörkbruna. Flera av dom var väldigt slitna. De senaste dagarna har Cissi och jag spacklat och målat dörrarna. Nu är de fortfarande samma färg, men utan alla slitna fläckar. Ett klart lyft!

Cissi hade naturligtvis en djupare plan med att fixa till dörren till hennes rum. Hon har i flera dagar förberett för att kunna dekorera dörren. Hon har pärlat små rymdvarelser med indianpärlor och strukit så att de smält ihop. I går kväll när dörren var färdigmålad och torkad så satte hon upp alla rymdvarelser till ett Space invaders. På 80-talet var inte dataspelen lika häftiga som idag, men väl så roliga. Ett av de spel som spelades mycket (även av mig) var Space Invaders. Numera klassas det som ett kultspel och har tydligen satt sina spår även i nästa generation datorspelsspleare.
Har du inte spelat Space Invaders så kan du göra det här. Styr till vänster och höger med piltangenterna och skjut med mellanslag. Ha det så kul!

4 kommentarer:

Magnus Runesson sa...

Cool

Cicki sa...

Jätteläckert. Hälsa Cissi och gratta henne till den kanonbra idéen.

Trillingnöten sa...

Riktigt fint! Jag gillar sånt där gammalt, nostalgi :)

Mamma Vilja sa...

Snyggt!