tisdag 13 december 2011

Shoppingrunda

Idag blev det en tur till köpcentret för att köpa ytterligare ett par julklappar och passa på att handla mat. Jag blev lite förvånad när flaggan utanför IKEA vajade på halv stång. Funderade en stund innan jag kom på att jag läste på någon löpsedel att Ingvar Kamprads fru dött. Då kändes det logiskt och sorgligt.

Julklappsinköpen gick bra. Jag hittade sakerna jag planerat. Det är ju inte alltid man gör det!

Sedan gav jag mig in i mataffären. Jag hann inte planera så mycket innan så jag hade en väldigt kort inköpslista. På något sätt lyckades jag ändå fylla en stor kundvagn och fick betala över 2000:-. Det är dyrt att bara gå in i mataffären... Nu blev det en liten julklapp och en ny ljusslinga också, så egentligen var det kanske inte så dyrt.

När jag väl kom hem börjar det verkligt spännande. Då gäller det att få in maten i kylskåpet. Det är tur att jag har tränat genom att spela tetris. Efter lite meckande gick allt in.

3 kommentarer:

Cicki sa...

Vi har ett ganska litet kylskåp. När vi flyttade hit undrade vi hur det skulle gå eftersom vi var vana vid en större variant. Men peppar, peppar så slukar det ovanligt mycket. Men visst får man stuva. Och alla matrester hamnar i frysen för senare konsumtion. Så man lär sig att plocka bort allt det där onödiga. Vi har faktiskt också ett litet kallskafferi som är suveränt på vintern.

Trillingnöten sa...

Jag vet vad du menar! Att gå in i en mataffär utan plan kan vara förödande :)

Maud/En bok om dagen sa...

Vårt kylskåp i stugan är mindre än det som vi har hemma - och jag brukar klämma in mat för minst en vecka, tio dagar där... Det kräver verkligen tetris-talang! ;-)

Skönt att ha bunkrat lite, för övrigt. Dit har jag inte hunnit än.