onsdag 31 juli 2013

Vi hade i alla fall inte tur med vädret

Den här sommaren har bjudit på en massa bra väder. Solen har lyst på oss de allra flesta dagarna, men man kan inte alltid ha tur med vädret. I går åkte vi ut till vänners stuga på en ö på östkusten. Vi packade med kajaker och picknickmat och åkte dit. Direkt när vi började åka så började det regna. Sedan ville det inte sluta förrän framåt kvällen.

Vi åt picknick inne och spelade spel. När regnet väl slutade så slängde vi oss i kajakerna för att få en paddeltur. Det blev en fin kvällstur i alla fall.

Idag vaknade vi till blå himmel och sol, men medan vi åt frukost så drog det ihop sig och blev gråare. Vi skyndade på lite och stack iväg på en kortare paddeltur. När vi kom tillbaka började det regna igen.

När vi planerade resan så visade prognoserna vettigt väder hela tisdagen och större delen av onsdagen, men så blev det inte. Nu är vi hemma igen och väderprognosen för närmaste dagarna säger bara sol...Dålig timing helt enkelt. Vi hade trevligt ändå, men skärgården gör sig bättre i sol.

3 kommentarer:

Cicki sa...

Vi konstaterade idag att vi har nog haft en himla tur med vädret den här sommaren. Både när vi var i Sundsvall och här hemma. Igår och idag har det regnat. Det känns som det var första gången i år. Naturligtvis är det inte så, men vi har haft en kanonsommar. Och det verkar fortsätta redan imorgon.

Trillingnöten sa...

Så kan det gå! Vädret är ju inte helt pålitligt :)

susanne lindén sa...

Tack för titten hos mig!
Ibland kan det vara svårt att tajma in väder med utflykter, men vi har ju haft en kanonfin sommar...hoppas nu att det fina vädret håller i sig.

Ha en trevlig Fredag!