söndag 9 juni 2013

Shopping i Stockholm

Härligt med en 4-dagars helg så att man hinner med lite allt möjligt. Bland annat har vi varit i storstaden och shoppat. Vi ville köpa friluftsgrejer och träningsskor som vi inte hittade här i stan. Vi bestämde oss då för att ta en shopping- och geocachingdag i Stockholm.

På ett sätt hade vi planerat dagen bra, men samtidigt blev det så fel. Vi visste vilka olika affärer vi skulle till och vi visste en del lite speciella geocacher som vi ville ta. Samtidigt skulle det pareras ihop så att Cissi och Martin kunde gå några timmar själva utmed Drottninggatan.

Vi började med att parkera bilen vid Norr Mälarstrand, dvs utanför city åt ena hållet. Vi gick sedan, via ett par utvalda butiker, till Addnature som har sin butik i helt andra änden av city. Där handlade vi en massa prylar så att det blev både stort och lite tungt att bära. Vid lunchdags var vi klara med det. Resten av dagen promenerade vi runt på stan, bärandes på de tunga kassarna, ända till klockan var över sju på kvällen. Det blev många kilometer. Inte helt smart upplagt!

Vi hade i alla fall en bra dag och fick tag i det vi ville och hittade cacherna vi ville. Vi återkommer en annan dag för att hälsa på er som bor i Stockholm. Denna dag var vikt åt shopping i city.

1 kommentar:

Trillingnöten sa...

Jag brukar också göra sånt där, köpa det som är jobbigast först och sen bära runt det en hel dag! Bra motion, men kanske inte så mysigt :) Att man aldrig lär sig! :)