torsdag 16 maj 2013

After work

Idag tyckte alla att det var dags för after work. Jag var inbjuden till en after work med förra jobbet och en after work med nuvarande jobbet. Jag valde att gå på after work med mina före detta kollegor. Trevligt att träffa de välbekanta personerna.

Konceptet med after work känns väldigt trevligt. Jag åkte direkt dit efter jobbet. Minglade, åt mat och satt och pratade i nästan tre timmar. Ändå var jag hemma vid halv nio, så jag borde orka upp i morgon bitti.

Det har varit mycket att umgås med kollegor efter jobbet denna veckan. I tisdags var jag hemma hos en före detta kollega och åt och pratade hela kvällen. I går var det ett motionslopp med min nuvarande arbetsgivare. Jag och en massa nuvarande kollegor sprang, joggade och gick. Efter det hade vi picknick och det hela avslutades med utlottning av priser. Och så after work på stan idag. Nu får det räcka med kollegor på fritiden. I morgon kväll ska jag mysa med familjen i stället.

2 kommentarer:

Cicki sa...

Det låter som du haft en trevlig vecka. Det är klart det är roligare att umgås med dina fd kollegor. De andra träffar du ju mest varje dag ändå. Den där formen av samvaro saknar jag numera när jag inte jobbar.

När jag var egen företagare så ingick jag i en grupp av kvinnliga företagare. Vi åt frukost ihop en gång i månaden och utbytte erfarenheter plus att det ofta blev någon kväll också ibland där vi delade med oss till varandra av. Det var ett underbart inspirerande gäng som jag saknar ibland.

Trillingnöten sa...

After work är ett smidigt sätt att umgås med kollegorm direkt efter jobbet liksom...man slipper hem och jiddra emellan och sparar därmed en hel del tid så att man kan vara hemma i sängen i lagom tid :)