söndag 26 maj 2013

Abiturientbal

Igår hade Henrik studentbal. De har tränat hela våren för att lära sig att dansa vals. Sista veckan har det varit extra intensivt med två extra träningar plus generalrepetition för att få till all koreografi.

Igår började det med fotografering på förmiddagen, genrep efter lunch och den stora uppvisning för oss föräldrar, vänner och andra släktingar. Det var en fantastisk uppvisning. Duktiga ungdomar som dansade och snyggt arrangerat. I början dansade de så att färgerna var blandade. Färgsprakande härlig blandning. Till sista dansen delade de upp sig efter flickornas klänningar. Det blev också väldigt läckert. Jag hoppas att filmsnutten fungerar att titta på. Henrik är någon stans i den blå ringen eftersom hans dam hade mörkblåklänning. Som en ledtråd så har han frack på sig ;)

Efter den stora uppvisningen tog de sig till trädgårdsföreningen för en liten picknick. Många hade ordnat fina bilar att åka i så det var roligt att titta på alla fina bilar med finklädda ungdomar i. Dagen avslutades med middag och fest. Vid halv tre i natt ringde Henrik och ville bli hämtad. Henrik är inget vidare på att berätta saker, men han verkar i alla fall nöjd med gårdagen. Det blir ett häftigt minne för livet.

1 kommentar:

Trillingnöten sa...

wow! Vad häftigt! de har verkligen övat ordentligt. Måste ha varit härligt att se live också!