onsdag 20 april 2011

Påsktraditioner?

Har du några påsktraditioner?

Vi har inga särskilda påsktraditioner. Visst brukar det bli var sitt påskägg till barnen, men det är nog allt. För mig innebär påsken fyra dagar ledigt (oftast med fint vårväder) och ingenting mer. Men som en klok kollega konstaterade så är det det som är så bra med påsken. Man äter vad man vill, man gör vad man vill och man träffar dom man vill. Visst är det bra?

Något som har blivit lite av en tradition för oss, även om det inte har ett dugg med påsken att göra, är att åka till Gothcon. Gothcon är ett spelkonvent i Göteborg. En hel helg med brädspel. Det är egentligen inte mitt förstahandsval, men det är kul att göra något tillsammans hela familjen. Och så är det rätt kul att titta på alla nördar :-)

Dessutom passar jag förstås på att gå en runda på stan i Göteborg. Några år har Martin och jag varit på Universeum också, men numera är han nog tillräckligt stor för att spela hela helgen.

2 kommentarer:

Maud/En bok om dagen sa...

Vi har inte heller några stadiga påsktraditioner mer än påskägg åt tjejerna. Det känns helt ok. Man kan göra lite vad som faller en in. ;-)

Trillingnöten sa...

Jag håller med att det är skönt att få träffa bara de man vill och inga fler. Eller att man måste åka runt till allt och alla :) Vi firar hemma, bara vi. Nåt ägg, flyga drake och speciell mat. Thats it och det är mysigt :)