söndag 10 april 2011

Trummor sålda

Förra helgen lade jag ut en annons på blocket för att sälja vårt trumset. Det är Henrik som spelat på trummorna. Sedan i julas har han i stället spelat på de digitala trummorna som han fick i julklapp och födelsedagspresent. Det kändes ganska onödigt att ha två trumset där det ena tar upp i stort sett ett helt rum. Idag sålde vi trummorna. Det känns jättebra. Planen nu är att göra i ordning golvet i källarrummet där trummorna stått och sedan kommer Cissi att flytta ner till det rummet. Innan dess behöver det dock röjas både i källarrummet och i Cissis nuvarande rum. Kanonbra att det blir gjort.

De digitala trummorna och tv-spelet kommer att flytta upp till Cissis rum. Det blir bra att få bort de sakerna ur vardagsrummet. Då kanske vi vuxna kan återta vardagsrummet från tonåringarna. Jag menar förstås inte att köra iväg barnen, men rummet behöver inte vara ockuperat dygnet runt.

1 kommentar:

Trillingnöten sa...

Vad skönt att få saker och ting gjorda! Så praktiskt med digitalt trumset! Jag såg nåt sånt på ett barnprogram som heter Boomshakalak. Hätfigt!