måndag 22 november 2010

Musik

Jag brukar inte lyssna på så mycket musik, men just nu har det blivit en hel del gamla godingar. Både sådana som jag själv valt och sådana som råkat spelas runt omkring mig. Det är så härligt vad musik kan förknippas med minnen och känslor.

En morgon förra veckan vaknade jag av att radion precis började spela denna låt när klockradion gick igång. Inget snoozande den morgonen. Jag bara njöt i stället och jag mådde bra hela dagen.


I går installerade jag spotify på min dator. Jag vet att jag ligger ljusår efter och borde haft Spotify för länge sedan, men nu har jag det i alla fall. Jag jobbar för fullt med att bygga upp mina spellistor. Just nu innehåller listorna många gamla 80-talsballader. Jag är väl i den stämningen just nu.

Jag fick tips idag om att ha denna låt i autostarten på datorn för att börja varje dag med den. Ingen dum idé.

Lyssna och njut!

2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Det är sånt som får hela ens dag att bli så bra! Själv har jag inte heller spotify, men det där med att lyssna på en låt på morgonen är ju en superbra idé! Det ska jag försöka göra från nästa vecka :)

alex xander sa...

Hello friends.
Ringtones are a trend for everyone. Ringtones are wary. Ringtones bring joyful melodies. Did your ringtone satisfy? Which phone do you have the best ringtone? I will introduce you to the most popular tunes in 2018, you can refer and leave a review for us.

Here are the top 5 ringtones that are loved by 2018, please install the ringtone by following the instructions below:

- Download Ariana Grande – No Tears Left To Cry ringtone mp3
- Download Ayo & Teo – Rolex ringtone mp3
- Download Avicii – Wake Me Up Remix ringtone mp3
- Download John Legend – All Of Me ringtone mp3
- Download Fickle Game ringtone mp3

I need your comment. Free ringtones fongr people around the world. You can visit my homepage to learn and reference more ringtones: https://ringtonesmobile.net/