lördag 2 maj 2009

Högteknologihög

I eftermiddag var det tre kompisar här till Henrik och Cissi. Nästan hela eftermiddagen var dom ute i trädgården och lekte med allt möjligt. De cyklade enhjuling, gick på lina, jonglerade, hoppade studsmatta, spelade indiaca, spelade fotboll och kastade diabolo. De hade så roligt att vi inte ville avbryta. Det blev inte kvällsmat förrän halv nio. Onödigt sent för Martin men han var ju med han också, när han kommit hem från sin kompis, och hade minst lika roligt som dom andra.

För att inte tappa mobilerna när dom höll på ute i trädgården så la dom ifrån sig mobilerna. När vi tittade så låg det fem mobiler spridda i vardagsrummet. Mannen staplade dom fint på varandra. Då blev jag ju tvungen att föreviga teknikstapeln.
Lite senare så ringde det i stapeln. Det tog ett tag innan vi lyckades lista ut vilken mobil som ringde och lämna den till rätt ägare.
När vi ändå var igång och lekte med teknikprylar så blev det en fjärrkontrollstapel också. Inte konstigt att jag tar fel fjärrkontroll alldeles för ofta...

Andra bloggar om: , ,

1 kommentar:

Veronica Tingvall sa...

Det låter som en riktigt mysig lördag.
Kram/veronica