onsdag 13 maj 2009

Brända mandlar och simskola

Full rulle på min lediga eftermiddag.

Det har varit fyra tjejer i köket och gjort brända mandlar, ca 100 påsar á 50 gram. Tjejerna var jätteduktiga och gjorde det allra mesta själva, med bara lite assistans av mig i början. Mandlarna ska säljas på lördag när Engelska skolan har vårmarknad, "Spring fair". Välkomna till engelska skolan i Linköping på lördag mellan 9.30 och 13.30! Där kommer det att finnas alla möjliga typer av stånd och aktiviteter som eleverna ordnar för att samla in pengar till sina skolresor. Så glöm inte plånboken :-)

Samtidigt som tjejerna höll på med sina mandlar så lagade jag kvällsmat. Det var min tur att skjutsa Martin och kompisen till simskolan idag, så det fick bli tidig kvällsmat och sedan iväg till simskolan. Martin simmar 25 meter på grunt vatten nu. I morgon ska han få prova på 25 meter på djupt vatten. Då är det sista dagen på simskolan och den verkar ju ha gett resultat. Nu är det bara att fortsätta att träna.

Undra vilket som är lugnast; att jobba eller att vara hemma. Det är tur att jag kan få lite av varje för jag vill inte vara utan något av det.

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Wicke sa...

Hehe, jag tycker det är lugnast att jobba....
Du, hur gör man brända mandlar?
Dum fråga kanske. Lägger man dem i långpanna och saltar?

Mialiten sa...

Ha, de mandlarna har jag lovat Matilda att köpa. Ja, inte allihopa, men åtminstone en påse. Tur att jag gillar brända mandlar. Det ska bli spännande att se vad övriga elever kokat ihop till sin spring fair.