fredag 21 november 2008

Fullt hus med ett helt rockband

Huj, vad det är livat i luckan idag. Jag gick hem lite tidigare från jobbet och hann att vara ute medan det var ljust. Det snöade och var fint ute.
- Ohh, vad mycket snö, sa Martin och hans kompis. Det var så mycket (lite) snö att de fick ihop var sin snöboll som var stor som en pingisboll. Dom var glada och sprang runt och letade ställen där dom stackars snöflingorna blåst ihop till ett täcke på kanske en millimeter. Det behövs inte så mycket för att roa två 7-åringar.

Senare på eftermiddagen hämtade vi ut Paketet med stort P. Spelet innehöll naturligtvis det nya spelet Guitar hero wourld tour till TV-spelet Wii som släpptes idag. Henrik har haft nerräkning i några månder inför dagens premiär.

Först lite trevande och nu allt mer intensivt har det alltså spelats gitarr, trummor, bas och sjungits hela kvällen. Henrik har två kompisar här och periodvis har dom fått hjälp av Cissi och hennes tre kompisar som ska sova över här. Dom har jättekul tillsammans alla sju. Mannen och jag som sitter i rummet bredvid och lyssnar blir faktiskt också ganska uppiggade av deras sjungande och skrattande. Jag antar att vi kommer att bli mäkta trötta på det så småning om. Men jag konstaterade också att vi kommer att sakna det här om 15 år när vi sitter här själva i tystnaden.

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer: