tisdag 25 november 2008

En månad kvar till julafton

I går var det en månad kvar till julafton. Den månaden kommer att rusa iväg precis som alla andra månader. Under tiden finns det en del "måsten" och ganska många "skulle vilja" att hinna med.

I går satte jag upp julgardinerna i köket. Det är inte gardiner med tomtar utan bara röda gardiner så dom kan sitta uppe från nu till fram i januari eller februari. Julgardiner är inget måste för mig. Förra året hade jag ingen lust så då blev det inga. I år kände jag för det så i år bytte jag och det känns jättemysigt just nu.


Det var svårt att få till en bra bild.

I lördags bakade jag ju lussekatter och gjorde pepparkaksdeg. Det har fortfarande inte blivit några pepparkakor bakade, men alla gillar att gå och nalla från degen i kylskåpet. Om jag väntar några dagar till så slipper jag att baka så många pepparkakor. Det är väl fiffigt? Det är ju ändå degen som är godast.

I kväll har jag inte gjort något julstök. Jag har bara förhört matte, franska, svensk grammatik och historia. Alla läxor var inte till i morgon, men vi betade av några i förväg. Det är inte klokt vad allmänbildad jag kommer att bli! Nå, en del av sakerna kunde jag faktiskt innan, men franska har jag aldrig läst förut.

Andra bloggar om:

1 kommentar:

Katrina sa...

Hej och tack för kommentaren. Jag blir ju intresserad av att veta var du har hittat min blogg. :D Ser att du pysslar på en del också. Det e livet.. :)