fredag 27 maj 2016

Vår sportiga familj

Sportig familj, vilka är det jag pratar om? Vi är knappast den sportiga familjen, men den här veckan har vi gjort våra försök.

På mitt jobb arrangeras det en tipstävling inför fotbolls-EM. Jag brukar inte bry mig eftersom jag inte bryr mig ett dugg om fotboll. I onsdags när Cissi var hemma så råkade vi prata om det och tyckte att det kude vara roligt att vara med. Vi började med att googla vad som var ett rimligt fotbollsresultat, sedan körde vi igång. Varje match under hela EM ska gissas. Jag antar att det behöver ske ett mirakel om vi ska vinna, men vi hade i alla fall en trevlig kväll och det är nästan så att jag ser fram emot fotbolls-EM.

Igår blev det ännu sportigare. Då var det blodomloppet (löptävling med ca 13500 deltagare). Jag hade sagt ifrån eftersom jag har tillräckligt mycket den här veckan med förberedelserna inför helgens stora läger. Övriga familjen sprang, inklusive barnen som väl aldrig brukar springa. Martin och Henrik sprang 5 km efter att ha tränat en gång. Cissi som tränat mer sprang en mil ihop med pojkvän och pappa. Jag blir så imponerad av de allihopa!

2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Ja, men sportigare än average skulle jag nog säga! Kul att ni googlade fotboll och sånt, kanske blir det vinst, så är det ju med fotboll, man vet aldrig vad som händer. I år vann ju Leicester City engelska ligan...helt out of the blue!

Anna sa...

Jag som är en liten sportnörd tycker ju att EM i fotboll är sommarens bästa händelse! Jag längtar tills det börjar.