lördag 13 juni 2015

Student 2015

Nu sitter jag på altanen och pustar efter några hektiska veckor. Det var scoutläger, arbetsdag på scouterna, diverse annat scoutrelaterat för att avsluta terminen och förbereda för hösten, förberedelser inför sommarens scoutläger.

Inklämt i allt scoutande har vi haft abiturientbal med världens vackraste par.  Cissi dansade med pojkvännen F. De har övat hela våren, förberett kläder, hår, fotografering och en massa annat runt omkring. Förra lördagen var det dags för släkt och vänner att samlas och titta på den stora uppvisningen. Mycket vackert! För Cissi började dagen halv åtta hos frissan, sedan snabbt på med den sommargröna långklänningen och vidare till fotografering, en snabb lunch och sedan genrep, uppvisning, picknick, rännstensgång till middagen och slutade någon gång på natten med fest efter middagen. En lång händelserik men mycket lyckad dag.


Igår var det så dags för studenten som firades med champagnefrukost, avslutning i skolan, utspring, lastbilsflak, buffé hemma, sova en stund och sedan fest på kvällen. Stolt mamma till en härlig och duktig unge!

Nu är det två, förhoppningsvis lugnare, arbetsveckor kvar innan semestern börjar.

1 kommentar:

Trillingnöten sa...

Grattis! Vad stor hon blivit!