onsdag 23 oktober 2013

Gnälldag

Idag känner jag mig gnällig. Jag har gnällt på tre olika ställen.

- När jag fyllde år fick jag presentkort på massage. Nu tyckte jag att det var läge att boka en tid. I foldern står det att man gärna får boka med deras onlinebokning. Det försökte jag med igår, men fick inte upp något formulär. Jag försökte både med webläsaren Safari och Chrome. Ingen av dom fungerade. Idag provade jag på jobbet med webläsaren Explorer och då fick jag fram formuläret. Detta skrev jag till dom och berättade.

- Jag har lyssnat färdigt på årets sommarpratare. Då lyssnar jag gärna på radio i stället, på P1, P3 eller P4. Problemet är att mottagningen alltid är så dålig. Till slut tröttnar jag och byter till reklamradio för då är det alltid bra mottagning. Är det så att reklamradion sänder ut med högre effekt? Idag skrev jag till sveriges radio och frågade.

- Mitt mailkonto har nyligen fått en begränsning så att det inte går att skicka ett mail till fler än 10 mottagare. Detta ställer till det när jag ska informera scouterna eller kommunicera med scoutledarna. Det blir ofta fler än 10 mottagare. Nu skrev jag och undrade varför de har infört begränsningen.

Nu har jag gnällt så att det får räcka för ett tag framåt...

4 kommentarer:

Cicki sa...

Jag förstår dig. Hade irriterat mig på samma saker. Kan du inte lyssna på radion i mobilen. Jag har dålig mottagning hemma med där funkar faktiskt i alla fall P4 och P1 om jag får till antennsladden rätt. Det är alltså min lilla radio vid symaskinen som har lös antennsladd. Jag brukar ta till mobilen när jag tröttnar på antenneriet. Kan det vara något för dig också kanske?

Camilla sa...

Jag har en liten smidig MP3-spelare som jag har när jag cyklar. Jag skulle kunna prova om det gör någon skillnad att använda mobilen i stället.

Trillingnöten sa...

Det där med mailkontot verkar ju väldigt skumt! Vad irriterande! Klart man får klaga emellanåt. Då brukar det kännas bättre!

Camilla sa...

Mailsystemet är lagat nu så det hjälpte i alla fall lite att gnälla.