tisdag 13 november 2012

Träning

I några veckor har det varit så mycket på schemat att träningen har fått stå tillbaka. Jag har inte avstått helt, men det har varit mindre än jag skulle vilja. Just nu känns det som att jag tar igen det ordentligt denna vecka.

Igår var jag på lunchgympa. Det är ett riktigt tufft pass med mycket benstyrka och magstyrka. Det vill säga det är många övningar för magmusklerna, men jag har inte riktigt hittat mina magmuskler!

Idag känner jag av gårdagens gympapass i benen. Det kändes lite extra segt i benen att cykla till jobbet i morse. När jag cyklade hem kände jag mig sugen att ut och springa (Märkligt fenomen!), men kände att det inte skulle gå ihop sig med kvällens schema. Några minuter efter mig kommer Mannen hem och föreslår en joggingtur. Efter lite omstrukturering i schemat så gick det ju att ordna. Det blev en joggingtur på 7 km i ganska snabbt tempo. Det vill säga snabbt tempo för mig och måttligt tempo för Mannen. Så blir det när vi springer ihop.

Nu är benen ännu tröttare! I morgon blir det också träning, men betydligt lugnare. Då ska Martin och jag till simhallen. Skönt att få trötta ut kroppen på olika sätt!


1 kommentar:

Trillingnöten sa...

Att blanda träning så där är ju superbra! Och det gäller att ta vara på de tider man kan träna, för ibland hinns det ju inte med på några dagar!