lördag 17 november 2012

Cacher och Lego

Idag gjorde vi en utflykt till Norrköping. Vi började med en promenad i en skog där det fanns gott om geocacher. På vår promenad passerade vi tolv geocacher varav vi lyckades logga tio stycken. En hittade vi inte och en satt på tok för högt upp för att logga utan klätterutrustning.
Bäst var geocachen som satt en bra bit upp i en björk. Det var en ovanlig björk för den var väldigt klättervänlig. Martin gav sig snabbt upp och hämtade loggboken. Vi skrev i och sedan klättrade Martin upp och satte tillbaka cachen igen.
Efter cachepromenaden åkte vi till Arbetets museum som denna helgen har en legoutställning. Det var dels byggen som folk från en legobyggförening gjort och dels fanns det en massa lego som alla satt och byggde med. Ett av de större byggena var en bondgård med boningshus, ladugård, traktorer, djur och människor.
Ett annat roligt bygge var roboten R2D2 som var rejält stor. Jag väntade mig att utställningen skulle vara större, med flera byggen.
Vi avslutade med att gå ett varv i museets butik. Det finns alltid så mycket roligt i butiker på museer. Vi köpte ett par små julklappar.

2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Ju mer jag hör om geocash desto mer intresserad blir jag :)

Hans Persson sa...

Har du en smartphone är det bara att prova!