söndag 17 juni 2012

Geocaching i Kolmårdsskogarna

Idag har det varit en lång dag. Väckarklockan ringde 03:15. Dags att gå upp och skjutsa Cissi till Skavstad (Nyköping). Hon skulle till Frankrike på språkresa. Nu är hon borta i två veckor och det kommer att kännas tomt här hemma.
Jag har fått några korta meddelanden från henne under dagen så jag vet att hon landat och kommit hem till familjen och jag vet att hon ätit tonfisksallad.

När vi ändå var vakna och befann oss en bra bit norr ut så åkte vi vägen genom kolmårdsskogen på hemvägen. Vi hade planerat ett par promenader, en kort och en lite längre. Det finns gott om geocacher i kolmårdsskogarna så några geocacher var naturligtvis målet med promenaderna.
Tyvärr var inte vädret på vår sida så det regnade hela morgonen och förmiddagen, men det kändes ganska ok att gå ändå. Det är klart att det är mysigare med fint väder så att man kan fika ute i stället för i bilen.

Efter att ha hunnit med en hel del cachande så var vi hemma lagom till lunch. Efter lunchen började tröttheten ta ut sin rätt så vi la oss och sov en stund. Nu är det kväll och snart läggdags igen. I morgon tar jag "sovmorgon" och går upp tre timmar senare än idag.

Inga kommentarer: