lördag 28 april 2012

Shopping

Jag gör hellre andra saker än springer i affärer, men ibland får det bli en tur. Ibland kan det till och med vara riktigt trevligt. Nu har jag haft två trevliga shoppingturer på raken. I går eftermiddag med Cissi och idag på förmiddagen med Henrik. Vi handlade en del saker, men ingenting till mig.

Cissi var ute efter att köpa skor och klänning till skolavslutningen. Det kan tyckas vara i väldigt god tid. Anledningen till att vara ute i god tid är att hon ska hinna öva med sina nya klackskor. Hon går bara i platta skor, men vill ha klackar till avslutningen. De här fräna skorna blev det:
Jag hade valt ett par med lägre klack, speciellt om det hade varit till mig själv. Å andra sidan var färgen läcker på dessa. Klänning lyckades vi inte hitta utan kom fram till att det vore kul med en hemsydd så att den inte är lika dan som alla andras. Det fick bli ett telefonsamtal till mormor i stället. Hon satte raskt igång med att leta mönster. Tur att vi är ute i god tid så att vi kommer hinna sy.

Idag blev det alltså ytterligare en tur på stan. Henrik var ute efter jacka, jeans och tröjor. Han lyckades köpa en jacka, ett par jeans och en t-shirt. Ganska bra utdelning!
Dessutom hände det som alltid händer när jag är på stan med Henrik, vi slank in på Norins ostaffär. Det är Sveriges bästa ostaffär. Tänk att det kan gå runt med två butiker i Linköping city. Då förstår ni hur populära dom är. Trevlig och kunnig personal som säljer ost över disk. Det finns bara ett problem med deras affärer, man kommer alltid där ifrån med fler ostar än man tänkt sig. Ost kan det ju som tur var inte bli för mycket av så det brukar lösa sig. Idag gick vi in för att köpa en ost, kanske två. Vi kom ut med sex olika sorter.

1 kommentar:

Lisbet sa...

Vilken mysig blogg du har. Sufade runt och hittade din blogg.