söndag 4 mars 2012

Hajk

Det tar tid att kurera sig från influensan. Jag klarade av att gå till jobbet i två dagar. Jag orkade också med bowling och trevligt umgänge i fredags kväll. Sen fick det räcka med en halv hajk i helgen. Jag hostar fortfarande och är lite allmänt seg, men det går i alla fall åt rätt håll fortfarande.

Jag skickade iväg några ledare och några barn i lördags morse. Sedan hade jag en lugn dag hemma och åkte ut till hajken i morse. Martin var med på hela hajken. Det blev en lyckad och avslappnad hajk. Hajken var vid en av ledarnas sommarstuga. Barnen har lekt ute och inne, grillat korv, gått tipspromenad, hoppat studsmatta och tröttat ut hunden som var med. Den hunden kommer inte att behöva mat på en vecka och kommer att sova i flera dagar.

Nu är det dags att ladda för en ny arbetsvecka, som kommer att vara fem dagar lång istället för bara två. Jag som tyckte att den förra arbetsveckan var alldeles lagom lång!

1 kommentar:

Trillingnöten sa...

Mina arbetskamrater har varit sjuka två veckor i den där influensan! Jag hade tur och var sjuk 4 dagar...hoppas du mår bättre!