söndag 13 september 2009

Aj, aj, aj

Aj, så ont jag har i armar och axlar. Det känns egentligen rätt härligt att ha använt kroppen ordentligt i helgen. Jag tror till och med att jag har fått lite solbränna i ansiktet. Jag har alltså varit på kanothajk med scouterna. Vi startade i går förmiddag med att rulla, dra, släpa och bära ner kanoter och packning för en slusstrappa. Onödigt lång slusstrappa tycker jag...

Sedan har vi omväxlande paddlat i fin natur och släpat oss förbi slussar. Nästa gång lovar jag att paddla där det inte finns slussar i vägen! Men jag ska inte bara klaga för det var vackert och mysigt också.
I natt sov vi i vindskydd, det vill säga dom flesta av oss. Vi hade att välja på att tränga ihop oss i de två vindskydden eller att några sov under kanoter. Jag och en ledare till valde att sova under var sin kanot. Det var riktigt mysigt, men jag hade gärna sluppit några av stagen som gick tvärs över kanoten. Under staget blev det ganska lågt. Hur som helst så sov jag riktigt bra när jag väl var på plats i mitt lilla kryp-in. Jag blev inte blöt av regnet som kom i natt heller.

Nu kan jag slappa i soffan hela kvällen utan att ha dåligt samvete!

Andra bloggar om: ,

1 kommentar:

Viola sa...

GOd morgon!
JAg tittar in och önskar dig en bra start på veckan...och hoppas att du inte har lika ont längre=)