fredag 26 september 2008

Stövelköp

Nu har Cissi och jag varit en sväng på stan för att köpa stövlar till henne. För ett tag sedan fick hon ett par låga, tunna stövlar (eller vad det heter), men till vintern behöver hon något varmare. Nu är det ju inte vinter än men det är ju nu som det finns stort utbud i affärerna.

Vi gick i alla fall runt till stans alla skoaffärer. Det är inte lätt att hitta stövlar som passar en 12-åring i stil men är i vuxenstorlek och som helst ger lite värme också. Utan större framgång i jakten så var vi på väg tillbaka till bilen. Då passerar vi en liten ganska ny skoaffär som heter dna. Där har vi varit inne några gånger förut men dom har bara haft konstiga skor. Vi gick i alla fall in för att ta en snabb titt och då hittade vi dom perfekta stövlarna som vi båda var höjda med. Och inte var dom alldeles för dyra heller.

Nu har Cissi gått runt lite här hemma och njutit av de nya stövlarna. Jag känner mig också nöjd. Bara två par barnfötter kvar att fixa vinterskor till. (Får man säga barnfötter om en fjortonårings fötter i storlek 42-43?)

Andra bloggar om: ,

Inga kommentarer: