söndag 7 september 2008

Omberg

Hemma igen från vår tur till Omberg! Vi har verkligen haft växlande väder. I fredags kväll var det underbart. Vi gick upp på hjässan och det kändes som en vårdag. Solen sken och det var bra sikt. Senare på kvällen satt vi nedanför hjässan och åt och hade det skönt i kvällssolen.

När vi vaknade i tältet på lördagsmorgonen regnade det så vi gjorde ingen brådska utan låg och drog oss ett tag till. Till slut var det bara att inse att det inte kommer att sluta. Som tur var fanns ett vindskydd bredvid där vi kunde äta frukost under tak. Sedan gav vi oss iväg och var ute och gick i nästan 3 timmar. Det regnade hela tiden! I skogen var det helt ok ändå och vandringen var fin. En liten bit gick vi över några ängar och där blåste det så att regnet kom från sidan i stället, men tillbaka inne i skogen var det ok igen.

Efter att ha ätit en köttbullemacka på fiket vid Stocklycke och tittat på naturumet så tog vi bilen och åkte vidare med ett antal stopp för att ta geocacher. Det blev några kortare promenader som ibland gick mycket upp eller ner. Vädret var bättre på eftermiddagen så vi kunde njuta av utsikten på många ställen.

Det blev en bra geocachinghelg. Under de två dagarna tog vi tolv cacher. Vi hittade alla vi letade efter.

Trots att vädret inte varit så bra så har vi haft två sköna dagar. Naturen är helt klart bästa stället att koppla av på. Om du vill se lite bilder så titta här.

Andra bloggar om: ,

Inga kommentarer: