onsdag 20 februari 2008

Skidresan till SälenHemma igen efter några dagars skidåkande i Sälen. Vi lyckades ju få tag i en ledig stuga mitt under sportlovet, bara en vecka innan. Stugan var mysig, varm, hel, ren och billig. Uthyrd av en äldre man som inte hyr ut så mycket men gärna ville hyra ut mer. Han ville dock inte använda en förmedling eftersom de var så dyra. Barnen tycker absolut att vi ska hyra av honom igen för de gillade både honom och stugan.

Det har varit bra skiddagar, men med vårkänsla. Första dagen var det blåsigt och kallt, men sedan har det varit runt nollan och några plusgrader. Fina backar och mycket takdropp.

Mitt i backen säger Martin "Nu vet jag varför man inte har hjärnan i rumpan. Då skulle man ju slå i den så ofta." Då svarar Henrik "Ja, vad dumt det skulle se ut med hjälmen på rumpan". Och det får man ju hålla med om... Nu är det ju inte alla som trillar lika ofta som Martin, men man trillar ju bara om man vågar satsa lite. Han far ju iväg så att jag nätt och jämt hinner med och den enda som blir rädd är ju jag som åker bakom.

Det bästa med en sån här semester är att man är ute hela dagarna. Man blir så härligt trött på kvällen. Nu är vi hemma igen och det är alltså några dagar kvar på sportlovet. Alla är nöjda med skidåkningen och samtidigt är det skönt att vara hemma igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser jättehärligt ut! / Gunnar