fredag 19 oktober 2018

Afterwork

Började dagen med att sätta kajakerna på bilen. Det låg rimfrost på biltaket, men prognoserna lovade fint höstväder till eftermiddagen.
En dag på kontoret, men vid eftermiddagsfikatid smet vi iväg. Det är ju ändå fredag!

Kanoterna lade vi i vid Västerby badplats. Därifrån paddlade vi ut i Lilla Rängen för att logga sex geocacher. Alla cacher låg mycket nära vattnet, men satt så högt upp att man behövde kliva ur kajaken för att logga.
Solen sken och det var ingen vind. Efter bara en liten bit fick jag stanna och ta av vindjackan. En underställströja och flytväst var lagom att ha på sig. Vattnet är fortfarande lite varmt. Det var i alla fall helt ok att kliva i vattnet för att komma i land. Mer bad än så blev det inte.

Efter att ha loggat de sex cacherna i Lilla Rängen paddlade vi en bit åt andra hållet in i kanalen mellan Lilla och Stora Rängen. Där loggade vi fyra cacher till. En som vi fick leta lite efter, men annars var de lätthittade och syntes från kajaken.
Innan det blev mörkt var vi tillbaka vid badplatsen. Då var det så där magiskt vackert med solnedgång och helt blank vattenyta.

Det var en lyckad afterwork! Bara lite blöt (om fötterna).
Det känns bra att börja helgen med att göra något redan på fredagen. Då blir helgkänslan längre.

Inga kommentarer: