onsdag 2 november 2016

Plötsligt händer det!

Visst kan man bli trött på ungarna som inte gör det ena och inte det andra. De bara sitter och hänger framför datorn och äter upp alla kakor.

Men plötsligt händer det!
Igår när jag kom hem tidigt från jobbet så stod Martin och diskade. Diskmaskinen är trasig just nu så fram till måndag får vi diska för hand. Ingen hade bett honom diska och ändå diskade han både sitt eget och det mesta som stod på diskbänken.

Efter det hängde han med på en utflykt och tittade lite på fåglar, men framför allt eldade vi. Vi grillade hamburgare till kvällsmat och försökte göra våfflor till efterrätt. Trots att det var ganska kallt och våfflorna tog tid så var han pigg och glad.
Våffeljärnet fick jag i present för ett tag sedan och var väldigt sugen på att prova. Den första våfflan blev misslyckad helt, men sedan blev det två som ändå var ok. De var i alla fall fantastiskt goda.

Inte nog med dessa överraskningar. När vi kom hem så städade han skrivbordet. Hur går det till? Någonting har vi tydligen gjort rätt som föräldrar i alla fall och det är ju faktiskt så att det blir vettigt folk av de allra flesta lata tonåringar.

1 kommentar:

Iréne JB sa...

Härligt. Våfflor över eld är extra goda. Hittade ett litet på loppis för något år sedan. Första försöket blev bara smet överallt, men nu har jag övat upp mej.