fredag 6 september 2013

Fredag

Fredag igen! Vart tar veckorna vägen?

I början på den här veckan satt jag på jobbet och kliade mina geniknölar och försökte förstå en uppgift som vårt team skulle lösa. Det kändes som att jag stod och stampade och stampade utan att komma någonstans. Slutligen i onsdags så lossnade den ena pusselbiten efter den andra och jag fick en massa insikter. När jag gick hem i onsdags kändes det plötsligt som att jag hade koll, på just den uppgiften alltså. Nu har jag skrivit ner allt, förhoppningsvis på ett tydligt sätt. Nu är det bara att köra igång att lösa uppgiften. Det känns så bra när man kommer upp över berget och inser hur det hänger ihop.

Idag har jag dessutom avslutat veckan med en bra fredag. Jag var på lunchgympa och det var min favoritledare som höll passet. Hon har egentligen inte fredagens pass så jag blev glad när hon dök upp. Hon har ett tufft pass med mycket magövningar, benövningar och intervaller. Jag orkar inte ta i fullt hela passet, men då finns det ju lite att träna på...

På eftermiddagen hade vi ett möte för att reflektera över de senaste veckornas arbete. Ett bra möte där en kollega dessutom bjöd på smaskig äppelpaj. Bra avslutning på arbetsveckan!

Hemma har det varit en lugn fredagskväll med ytterligare äppelpaj (!) och spel till kvällsfikat.

1 kommentar:

Trillingnöten sa...

Låter som en spännande vecka ändå! Det känns så skönt att kunna lösa lite svårare uppgifter :) Något som bryter av den vanliga veckan!