söndag 30 december 2012

Ut med det gamla...

Så här i slutet på året känns det ju passande att slänga ut en del av det gamla livet. Idag gjorde vi ytterligare ett städryck i källaren. En sån massa saker vi har sorterat bort. Det blev bara en halv sopsäck som ska slängas, men minst fem banankartonger med saker som ska lämnas till en loppis.
Jag är helt säker på att vi inte kommer att sakna en enda av de där prylarna. Nu finns det till och med lite tomma ytor på lagerhyllorna i förrådet. Mannen föreslog (på skämt, hoppas jag) att vi behövde åka och handla för att fylla upp igen. Utrymmet mellan hyllorna, mitt på golvet, är inte tomt så jag tror vi kan stuva om lite i det som är kvar för att fylla ut på hyllorna. Det ska nog lösa sig med den saken.
Det känns jätteskönt att ha rensat ut så mycket. I bara farten så åkte en del saker ut från köket också och det kan tänkas bli mer. 

1 kommentar:

Trillingnöten sa...

Haha, visst är det konstigt att man samlar på sig så mycket som man ändå inte behöver? Eller komme att sakna. Det är skönt att rensa ut. Känns bra i själen också.