måndag 24 december 2012

God Jul

Julafton börjar lida mot sitt slut. Det har varit en bra, men intensiv dag. Alla är nöjda och glada. Jag är trött men varvar ner en liten stund här vid datorn innan sovdags.
Cissi hade gjort sig julfin genom att måla naglarna på sitt speciella sätt. De är så otroligt fina! Denna gång blev det snöflingor på tummarna, Rudolf, snögubbe, tomten och en julgran på de övriga naglarna. Jag kanske ska lära mig av henne. Jag har nästan aldrig målat mina naglar över huvud taget. Det skulle troligen väcka en del uppmärksamhet om jag målade dit lite fina mönster.
Dagen har firats med mat, fika, sötsaker, trevligt sällskap, julklappslek, facebooklektion för föräldrarna, en kort promenad och spel.
Tomten kom (Han var mycket lik Martin!) och delade ut julklappar till oss alla. Tur att alla varit snälla och ätit sin spenat var dag. Det är roligt att både ge och få presenter, men roligast är de hemgjorda sakerna. Jag själv är väldigt dålig på att göra julklappar, men andra i släkten är bättre på det. Det delades ut hemstickade vantar, stickad kofta, virkad pokemon, virkad bläckfisk (historien bakom den kommer en annan dag) och hemgjorda tomtar och säkert några fler hemgjorda saker som jag just nu glömt.

Hoppas att ni alla har haft och fortsätter att ha en riktigt god jul!

2 kommentarer:

Maud/En bok om dagen sa...

Snögubben blir min favorit!

susanne lindén sa...

Fina naglar!
Önskar en god fortsättning på julen.