tisdag 31 juli 2012

Semester

Här kommer ett livstecken ifrån mig. Jag lever och har det bra! Semesterdagarna betas av en efter en. Det har blivit några utflykter, en del trädgårdsarbete, lite slappande, en tur till stan för nödvändigt presentshoppande och någon löptur då och då.

Idag har vi varit i Motala och letat cacher ihop med kompisar. Det blev en trevlig eftermiddag med promenad runt centrala Motala och fika vid hamnen. Totalt slutade dagen med 16 hittade geocacher av olika typer. Svårast var den som satt långt, långt upp i en björk. Det krävdes både stege och äppelplockare för att nå!

I slutet på förra veckan hade vi en underbar dag på Vättern. Barnen var inte sugna på att paddla kajak så de släppte vi av hos mormor och morfar. Mannen och jag hyrde var sin kajak och gav oss ut på Vättern. Till en början såg vädret lite tveksamt ut, men det blev bara bättre och bättre. När vi paddlade hem kunde man i det spegelblanka vattnet se botten trots att vi var flera kilometer från stranden. Vätterns vatten är otroligt klart.
Lunchen lagade vi på en liten strand på en ö. Vi hade hela den lilla stranden för oss själva. Tänk att det går att hitta egna små paradis så nära hemma. Ett litet problem var bara att burken som vi hade med oss rå couscous i tappade locket i väskan. Jag hade couscous i hela väskan! Eftersom vi inte hade annan mat med oss så var det bara att samla ihop couscousen så gott det gick. Det är inte helt lätt att hälla över couscous från en ryggsäck till en liten burk. Bara så att ni vet!

1 kommentar:

Trillingnöten sa...

Låter helt underbart med dagsutflykter!