torsdag 17 mars 2011

Löpning

I början på förra veckan beställde jag nya hörlurar att ha när jag springer. Det är inte varje gång när jag springer som jag vill ha musik, men ibland känns det bra. De förra lurarna sitter bara kvar om jag har mössa på mig och snart är ju den säsongen slut. Nu köpte jag ett par sånna här:

Än så länge fungerar lurarna bra. Vi får se hur det blir utan mössa.

Just nu går det kanonbra med träningen. Idag sprang jag en mil på knappt en timme. Jag är helnöjd. Så långt har jag nog inte sprungit på 20 år. Jag har en t-shirt från ett 1-milslopp 1988. Det kan vara senaste gången jag sprang så långt som en mil. Dagens löprunda innebär ju att vårens mål i stort sett är i hamn.


Dessutom har jag börjat läsa boken Vad jag pratar om när jag pratar om löpning av Haruki Murakami. Jag gillar de andra böckerna jag läst av Murakami. Denna är väldigt annorlunda eftersom den är självbiografisk om hans springande och skrivande. Boken verkar riktigt mysig. Jag återkommer med en recension när jag läst hela.

2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vad skönt att allt faller på plats! Det är det som är skönt med löpning. Man kan själv bestämma när, var, hur och hur långt :)
Den boken har jag läst och den var jättebra! Inspirerande

Anonym sa...

Oj, vad du har kommit igång med din träning...jag är riktigt avundsjuk:) I och för sig så har jag kommit igång med regelbunden träning men det är mest inomhus, eftersom vi fortfarande har för mycket snö och is för att jag ska våga jogga ute.