måndag 25 oktober 2010

En härlig kväll i skogen

Nu mår jag så himla bra!

Jag skjutsade Martin till ett kalas i kväll. När jag ändå var ute och körde med bilen så passade jag på att åka till ett annat spår för att springa. Jag kände att det kunde vara kul som omväxling och det var det. Det var mysigt att springa på ett annat ställe där jag inte känner till varenda backe och varenda kurva.
Dessutom var det så mycket mer folk i det spåret. När jag springer i vanliga spåret här hemma så ser jag en eller två personer. Nu såg jag folk nästan hela tiden. Några sprang jag om, en del gick, en del sprang andra hållet, en del tränade intervall och några sprang om mig förstås Jag gillar att springa själv så att jag kan hålla mitt eget tempo, men det var kul att se folk. Särskilt så här på kvällen när det blir mörkt.

Planen var att springa 5 km. Det var på gränsen att det gick att springa femman innan det blev mörkt, men det gick. Då var det så kul att springa och det kändes så bra så jag tog ett varv på elljusspåret också. Det blev alltså 7,5 km utan att det kändes jättejobbigt. Härligt!

1 kommentar:

Trillingnöten sa...

wow! Vad duktigt! Det är då det känns roligt att springa, när man orkar mer och tycker att det är så mycket roligare!