fredag 22 oktober 2010

Cissis fanclub

Cissi kom hem nöjd från tandläkaren igår och meddelade att hon fått en fanclub. Sköterskan hade börjat med att berömma hennes snygga leggings (grön-gul-randiga). Sedan fortsatte hon att berömma kjolen (tyllkjol i någon glad färg) och tyckte det var så roligt med färger och inte bara svart.

Sedan kom tandläkaren och tyckte hon hade roligt hår (rödbrunt, lite tuperat så att det blir stort). Slutligen var allt klart. Tänderna blev godkända och sköterskan säger "Nu kan du gå, men jag måste få titta på dina naglar först." Jag tror att naglarna just igår var svarta med rosa glittriga prickar.

Härligt att ha fått så mycket uppmärksamhet på en gång.

Tyck nu inte att hennes stil låter förskräcklig för det är den inte, men lite speciell. Vi här hemma är nog trots allt härdade för i morse vid frukosten satt storebror och sa "Du har ju sett riktigt normal ut hela veckan." Kläderna just då var rosa tyllkjol, svarta strumpbyxor (förlåt det heter leggings) och grönt linne. Helt normalt!
Det är i alla fall härligt att hon har självförtroende att ha på sig det hon gillar. Det gillar jag!

2 kommentarer:

Cicki sa...

Cissis klädmode låter som något som passar mig i smaken i alla fall.Jag tycker det är häftigt när man vågar ha en egen stil. Önskar jag varit tuff nog att ha det när jag var yngre. Tog igen det senare istället. Bättre sent än aldrig.

Trillingnöten sa...

Vad roligt att hon vågar vara sig själv och ta på sig vad hon vill! Det är så starkt!